Paramotor

Paramotor

Sinds 2004 is paramotor vliegen legaal in Nederland. Paramotor vliegen wordt ook wel snorvliegen of paramoteurvliegen genoemd. Je hebt je parapente (bekend van paragliding) en je hulpmotor op de rug. Na de nodige training start je vanaf een weiland en je bent zo vrij als een vogel.

Paramotor vliegen is de meest zelfstandige, goedkoopste en pure manier van vliegen. Je kunt zo’n 2 á 3 uur vliegen met een volle tank, je bent één met de natuur, je bent vrij in de openlucht, je kunt landen en opstijgen wanneer jij dat wilt.

STICHTING PARAPILOTS

De stichting ParaPilots promoot het paramotor vliegen in Nederland. Anderzijds wil ze de activiteiten van de verschillende clubs centraal onder de aandacht brengen met kruisbestuiving als doel. Eventuele opbrengsten worden besteed aan faciliteiten en activiteiten die het paramotorvliegen nog verder ondersteunen en promoten.

De Stichting Parapilots is opgericht om het paramotor vliegen in zijn algeheel zoveel mogelijk actief te promoton en om anderszijds vliegers zoveel mogelijk met elkaar te laten vliegen. Op deze manier blijft men onderling gemotiveerd en geïnformeerd.

De stichting zal overzicht creëren van de landelijke instanties, vliegscholen en vliegactiviteiten en zal zo actief mogelijk informeren richting vliegers. Diverse bijeenkomsten worden voor zowel vliegers als niet vliegende donateurs georganiseerd om onze sport actief in het daglicht te plaatsen.

De stichting ParaPilots is geen vliegschool en verkoopt geen artikelen. Zij heeft geen voorkeur voor merken parapentes of motoren. Onze werkwijze is een informant informatie verstrekken door hem of haar in contact te laten komen met praktikanten, ervaren piloten en scholen. Wij willen puur en alleen actief promoten. Hierdoor kunnen alle actieve leden namenlijk zelf ook veel vliegen. De stichting ParaPilots zal orïenterende vliegers doorsturen naar vliegscholen op basis van woonplaats en postcode selectie.

Wanneer je ook deze fascinerende sport wilt beoefenen
Word je nu lid van de NVVV!
button
© Copyright 2013 - 2023, All About Design